Apotheek – Huisartsenpraktijk Overasselt – Overasselt
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Overasselt
Beatrixstraat 6 6611BT
Overasselt

Apotheek

Medicatie bestellen

U kunt op de volgende manieren een herhaalrecept aanvragen: 24 uur per dag 7 dagen per week.

Let op: Geef duidelijk aan welke apotheek uw medicatie gaat leveren.

VOOR ALLE APOTHEKEN (DUS OOK APOTHEEK MALDEN)

 1. Online via de Patiëntomgeving
 2. U belt ons praktijknummer 024-6221567. U kiest u voor optie 2: herhaalrecepten. U geeft antwoord op de gestelde vragen. Geef duidelijk aan bij welke apotheek u staat ingeschreven.
 3. U belt de doktersassistente bellen om de herhaalrecepten door te geven, of de oude doosjes bij ons inleveren. Houdt u dan rekening met de drukte en belt u bij voorkeur tussen 10 en 12 uur.

ALLEEN VOOR SERVICE APOTHEEK MALDEN!!

 1. Alleen voor Service Apotheek Malden: via de app van Service Apotheek Malden of telefonisch aanvragen van recepten bij de apotheek of aan de balie van de apotheek. De apotheek stuurt uw herhaalverzoek vervolgens door naar de huisartspraktijk.
  De Service Apotheek-app kunt u downloaden in de App Store van uw mobiele telefoon.

Met de Service Apotheek-app kunt u:

 • Medicijnen bestellen
 • Apotheek- en geneesmiddelinformatie vinden
 • De apotheek een bericht sturen als u een vraag hebt
 • Uw medicatie overzicht inzien.

Voor meer informatie kunt u kijken op Service Apotheek-app: persoonlijk advies en service aan huis – Service Apotheek


Medicatie ophalen/bezorgen

Service Apotheek Grave

Telnummer 0486-472195    Website https://www.serviceapotheek.nl/grave

Medicijnen die voor 12 uur worden besteld kunnen na 3 werkdagen tussen 15.00 en 17.00 worden opgehaald in de huisartsenpraktijk.

LET OP AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN IVM VAKANTIEPERIODE

Tijdens de vakantieperiode heeft Apotheek Grave afwijkende tijden waarop de medicatie in de huisartsenpraktijk kan worden opgehaald.  In de periode van 8 juli t/m 16 augustus is de apothekersassistente er op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00-17.00 uur.  Zij zal de bestelde medicatie verstrekken en kan ook vragen over uw medicijnen beantwoorden.

U kunt uw medicijnen niet meer op een ander tijdstip in de huisartsenpraktijk ophalen.

Wat zijn uw mogelijkheden als het u niet lukt op maandag, woensdag en vrijdag  14.00 en 17.00 in de huisartspraktijk uw medicatie op te halen?

 1. U kunt de medicatie ophalen in de apotheek van Grave; elke werkdag tussen 8.00-12.00 uur en 13.30-17.30 uur
 2. U kunt gebruik maken van de medicatieklus Pharmaself in Grave, waar u 24 uur per dag uw medicatie op kunt halen. Neem contact op met de apotheek als u meer informatie wilt en hier gebruik van wilt maken
 3. Als u aan huis gebonden bent door ziekte of hoge leeftijd, kan de medicatie bij u thuis bezorgd worden.

Service Apotheek Malden

Schoolstraat 8 te Malden
info@apotheekmalden.nl / 024 3582418 / www.serviceapotheek.nl/malden

Medicijnen die voor 12 uur worden besteld, liggen de volgende werkdag na 11.00 uur voor u klaar in Service Apotheek Malden of in de afhaalkluis in Malden. Uw medicijnen kunnen ook kosteloos bezorgd worden.

 1. U kunt de medicatie ophalen in Service Apotheek Malden. Iedere werkdag tussen 8.00-17.30 uur en zaterdag tussen 9.00-12.00 uur.
 2. U kunt gebruik maken van de afhaalkluis in Malden (deze is gevestigd in gezondheidscentrum Kroonsteen 1, Kloosterhof 1 te Malden, de ‘” oude bibliotheek’’ te Malden). Hiervoor ontvangt u een code op uw mobiele telefoon. U kunt 24 uur per dag uw medicatie ophalen. U heeft 7 dagen de tijd om uw bestelde medicatie af te halen. Wilt u hier gebruik van maken? Meldt u dan aan via de app van Service Apotheek Malden of geef het (telefonisch) door aan de apotheek via info@apotheekmalden.nl of 024 3582418 of via de chat in de Service Apotheek-app
 3. Indien u dit wenst kan uw medicatie op uw verzoek ook kosteloos bij u thuis bezorgd worden.

Overige apotheken

Mocht u gebruik maken van een andere apotheek dan Service Apotheek Grave , dan kunt u de medicatie in deze apotheek ophalen, niet in de huisartsenpraktijk.